Jump to content
×
Are you looking for the BariatricPal Store? Go now!

gaiawce

LAP-BAND Patients
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About gaiawce

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 05/09/1969
  1. Happy 44th Birthday gaiawce!

  2. Happy 43rd Birthday gaiawce!

  3. yeah thanks wendy i will ask the doctor.all the best for ur 1st fill let me know how u go

  4. wow thats really horrible for u. i sometimes feel sick but i wait awhile & then go back 2 what i was eating .how much do weight have u lost much since u had it done if u dont mind me asking & what has the doctor said about it i to drive an hour to my doctor.i hope i havent wasted my money good luck to u though

  5. gaiawce

    Can someone help

    :angry:HI EVERYONE I AM NEW TO THIS . I WAS BANDED IN NOVEMBER 2008 & I WAS 130KGS IM NOW 115 KGS.MY PROBLEM IS I HAVE HAD 2 FILLS THE FIRST 3 DAYS I AM RESTRICTED WITH EATING THEN THE 4TH DAY I CAN EAT WHAT EVER I WANT. I FEEL NO DIFFERENT. I EXERCISE EVERY DAY FOR 45 MINS @ HAVE'NT LOST ANY MORE WEIGHT.CAN ANY ONE HELP VERY ANGRY. :mad::tt1::cursing::thumbup:
  6. gaiawce

    Can someone help

    :angry:HI EVERYONE I AM NEW TO THIS . I WAS BANDED IN NOVEMBER 2008 & I WAS 130KGS IM NOW 115 KGS.MY PROBLEM IS I HAVE HAD 2 FILLS THE FIRST 3 DAYS I AM RESTRICTED WITH EATING THEN THE 4TH DAY I CAN EAT WHAT EVER I WANT. I FEEL NO DIFFERENT. I EXERCISE EVERY DAY FOR 45 MINS @ HAVE'NT LOST ANY MORE WEIGHT.CAN ANY ONE HELP VERY ANGRY. :w00t::thumbup::thumbup::tounge_smile:

PatchAid Vitamin Patches

×